Averrod Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Jak w temacie poszukuje wydajnego chłodzenia pod I5 6600k .Zastanawiam się nad: Be Quiet Shadow Rock 2,Thermalright HR-02 - Macho Rev.B , Raijintek Tisis .Co powiecie o tych chłodzeniach oraz jestem otwarty na inne propozycje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Jam mam do i7-6700k Dark Rock3 i powiem,że jest konkret. Cisza jest taka,że nic nie słychać i kultura pracy na najwyższym poziomie. Procek ma na postoju i długim przeglądaniu neta do max40c.Dopiero przy dłuższym graniu temperatura się lekko zaczyna podnosić. Nie wiem,czy od Dark Rock3 nie był był porównywalny kulturą pracy ten co Wybrałeś Shadow Rock2.Po co przepłacać tyle kasy za chłodzenie. Jeszcze ważną kwestią jest wysokość chłodzenia,oraz miejsce w obudowie na szerokość.Przed zakupem obudowy wartro zobaczyć w danych ``maksymalna wysokość chłodzenia procesora``Przeczytaj mój stary dylemat; http://forum.purepc.pl/topic/371129-wentylator-do-procesora-i7core6700k-i-obudowy-mid-tower/ Edytowane 22 Marca 2016 przez pablo27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...