Skocz do zawartości
lockhed

Gdzie kupic CopperShim rev. 2.0 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem wiem durne pytanie ale...

W Lublinie w sklepach niestety nie wiedza co to jest.

W 4max.pl chwilowo nie maja.

Barwacomp, tedsoft, komputronik - nie ma.

Ktos wie gdzie to dostane w miare mozliwosci szybko ?

A moze ktos z okolic Lublina ma zbedna sztuke ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za odgrzewanie topika ale...

W cooling.pl to jakies zarty - zamowielm podkladke 10 lipca - dzis mamy 22 i ani widu ani slychu. Chyba ich pojebalo.

Gdzie jeszcze mozna to dostac ? W 4max.pl ciagle nie maja.

Pytalem paru gosci z allegro ale jak narazie bez odpowiedzi. A moze ktos chce sprzedac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie napisalem do tego typa VIP... jak narazie nie mam odpowiedzi. A nie chce ryzykowac bo zdjecie to jest zciagniete z 4max.pl (Copper Shim)a podkladka moze byc no name. Zreszta cenowo jest raczej podejrzana...

no na 100% to nie jest orginalny TT,ale pewnie jakis Tracer.Moim zdanim jesli chodzi o CS'y to wielkiej roznicy nie ma i napewno ten z allegro bedzie spelniaj swoje zadanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie napisalem do tego typa VIP... jak narazie nie mam odpowiedzi. A nie chce ryzykowac bo zdjecie to jest zciagniete z 4max.pl (Copper Shim)a podkladka moze byc no name. Zreszta cenowo jest raczej podejrzana...

no na 100% to nie jest orginalny TT,ale pewnie jakis Tracer.Moim zdanim jesli chodzi o CS'y to wielkiej roznicy nie ma i napewno ten z allegro bedzie spelniaj swoje zadanie

No i mam odpowiedz. Koles robi to samodzielnie wiec roznie to moze byc z "dopasowaniem" tego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu to tylko kawałek blaszki wykonanej z miedzi. A miedź to miedź nic innego tu narazie nie wymyślono.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...