polii Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Witam!!! Gdzie najtaniej można kupić kierownice: Logitech Wingman Formula GP? Chodzi oczywiscie o sklep internetowy -jakiś pewny. U mnie w mieścinie(20 tyś. Mieszkańców) mogą sprowadzić za "jedyne" 219zł a tyle im nie zapłace, bo widziałem gdzieś w necie za 155zł, tyle tylko że nie pamiętam adresu tego skepu. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniu Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 w mediamarkt 180 pln dałem ale w necie to nie wiem ,szukaj spróbuj na www.ptr.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Dokładnie PTR to jest to !!!! a na chwile obecną jak kupisz wspomnianą kierownicę za 199 !!!! tooooooooooo dostajesz ORYGINALNA gre COLIN McRae Rally 3 PL !!!!!!!!!! Chyba niezła promocja !!!!!! Kierownice dostajesz twdy za grosze !!! To nie jest reklama ale bardzo pozytywny objaw !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniu Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 tylko dodaj że 199 netto za logitecha z cmr3 przy zakupie zestawu komputerowego z proc HT pewnej znanej (shit!) firmy :lol: i to też nie jest reklama :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 tylko dodaj że 199 netto za logitecha z cmr3 przy zakupie zestawu komputerowego z proc HT pewnej znanej (shit!) firmy :lol: i to też nie jest reklama :DBŁĄD !!!!!!!!!!!!! Wpadnij do dowolnego punktu PTR i sie zapytaj zreszta a stronie PTR jest o tym informacja "KIEROWNICA LOGITECHA rewelacyjny prezent a dodatkowa rewelacyjny symulator jazdy Colin McRae 3.0 GRATSI Cena tylko 199 zł Promocja obowiązuje do końca sierpnia2003." NIEMA NIC napisane o zestawie itp. Zreszta co bede sie tlumaczyl skoro ta promocje znam od kuchni :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Na cmr3 mi nie zależy ale te 199 to za dużo, tym bardziej że widziałem za 155 tylko se adresu nie moge przypomnieć. ma ktoś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ma ktoś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 czy ta kiera jest dobra bo jeśli tak to łykne ją za 2 stówy kolina sprzedam na allegro i bedzie cycus kiera prawie za free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...