Skocz do zawartości
neqal

7870 - czarny ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wczoraj wieczorem grałem w Lords of the Fallen. Nagle wyskoczył szary ekran więc dałem reset. Wyskoczyło trwa uruchamianie systemu windows (win 7 x64) po czym ekran logowania jest czarny i nic się nie da zrobić. Uruchomiłem kompa w trybie awaryjnym działa więc odinstalowałem sterowniki oraz sciągnałem nowe. Znowu w trybie awaryjnym instaluje. Uruchamian ponownie i jak poprzednio czarny ekran przy logowaniu. Więc jeszcze raz odinstalowuje stery i próbuje stare z płyty którą dostałem z kartą. To samo. Wziąłem karte do kumpla (win 10) działało normalnie do czasu instalacji sterowników.  Po instalacji i włączeniu kompa znowu czarny ekran przy logowaniu. Więc na bank problem z kartą. Nie wiem czemu ale z obojętnie jakim sterownikiem po wgraniu jest czarny ekran. Da się ją jeszcze uratować i co może powodować błąd? Trochę mi szkoda kasy na kartę teraz jak za parę miesięcy wychodzą nowe karty od Nvidii i Amd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemem jest własnie to że wlasciciel nie chce czekać... No własnie te bit coiny i kopanie. To też może być wtopa stąd moje zainteresowanie 380x. Od zielonych w podobnym zakresie cenowym nie ma nic. 970 nawet używana to wydatek 1300+. Zas 960 mnie jakos nie przekonuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi