lesior Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Witam, szukam salonu sklepu, gdzie mogę sobie zamówić etui do smartfonu z własnym nadrukiem (stylem). Potrzebuję tylne etui (plecki) do mojego Galaxy S4 :grin: Przekopałem sporo sklepów w których mógłbym coś takiego znaleźć i przede wszystkim zamówić z odbiorem osobistym, abym jak mi nie będzie odpowiadać mógł zrezygnować z zakupu :grin: Jedyną ofertę z czymś takim znalazłem w ofercie sferis i po zadaniu zapytania otrzymałem odpowiedź, że mogę sobie coś takiego zamówić online i np wybrać jeden z ich salonów jako punkt odbioru. Jeżeli macie jakieś namiary gdzie jeszcze coś takiego można zamówić albo czy ktoś już coś takiego zamawiał proszę o informacje i poradę. Wielkie dzięki za wsparcie z waszej strony Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1853 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) http://www.etuo.pl/ Mam od nich etui z własnym nadrukiem z promocji Sony (darmowe) i jest w miarę ok. Chociaż nie wiem czy przy tej cenie był je kupił. Edytowane 22 Marca 2016 przez Jarek1853 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...