Garwin Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 W warcrafcie 3 mam migające paski jak je "wykluczyc" z tej gry? specyfikacja i5 4460 gigabyte b85m d3h msi r9 270 8gb ram forton 460 hcn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) WC 3 ma już swoje lata - może sie gryzie z kartą , jej sterownikami albo z czymś innym np. systemem . Jaki masz system ? Sprawdź jak się zachowuje gra na integrze z procka . PS. Nie ten dział , temat bardziej nadaje się do działu gry , temat o WC 3 też tam jest . PS2. Tylko w WC3 masz ten problem czy w innych grach też ? Edytowane 22 Marca 2016 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garwin Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 Windows 8.1 mój system problem tyko w WC III Sporadycznie monitor mi gasnie c jakis czas i wsytępują linie czarne (po resecie monitora problem znika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazdaris Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 może masz artefakty na karcie i dlatego co ? mi się wydaje że to pewnie przez to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garwin Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 W fifei 14 sporadycznie jakies czarne cos wyskakuje( ale nie przeszkadza to wogóle) ; robilem testy w benchmarku valley i nie było żadnych artefatków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garwin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 refresh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...