bziumak Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 Witam, Mam problem z zainstalowaniem windows 10 na mac'u mini z 2010. Wiem, że system nie jest wspierany, ale być może komuś udało się ten temat zwalczyć. Nie instaluje przez BootCampa, bo nie chciał mi utworzyć ISO z systemem, Zrobiłem pena z winsowsem, podzieliłem na partycje, instaluje się poprawnie. Pierwsze uruchomienie i problem: 1. Jeżeli pozowolę na automatyczne aktualizacje - system zmienia sterownik grafiki i po restarcie i wybraniu partycji z WIN10 ekran się wygasza i nic nie pojawia się na monitorze, 2. Po wyłaczeniu wifi, i wrzuceniu sterowników ze sterowników bootcampa (ściągnięte od apple) to samo - ekran się wygasza i nic nie pojawia się na monitorze - jedyna różnica, że wcześniej, już podczas procesu instalcji sterowników. Czy są jakieś stery, które mogę wrzucić, żeby grafika działałą poprawnie ? W sumie wiem na razie tylko tyle, że wifi działa od razu, do dalszych kroków jeszcze nie doszedłem. Czy z innymi urządzaniemi też będą problemy ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...