Karenz Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 Mam na działce piecyk do podstawowych zastosowań wszystko stoi na FM 1 na procku A6-3650 Czasem zdarza mi się pograć w jakieś proste gierki typu coh 1 i CS:s chciał bym dodać trochę mocy mojemu zestawowi Do mojej a6-3650 dedykowany jest ati 6570 i takiego mam zamiar kupić za 100 zł Czytałem różne recenzje i stare były niepochlebne ale nowe dawały nadzieje . Czy ktoś przetestował ten bajer od amd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karenz Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Kupiłem okazyjnie radeon 6670 2 gb gddr 3 najlepsza karta jaką można założyć do tego apu Podobno z kartami gddr5 Dual Graphics nie działa za dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Testowałem Dual Graphics w laptopowej konfiguracji AMD A6-3420M (HD 6520G chyba) + 7670M. Więcej z tego tytułu było problemów, niż pożytku. Kilka testów wykonałem, ale gdzieś przepadły, odkopałem tylko wyniki z CS:S i RE5 CS; wzrost na poziomie błędu pomiaru + gratis mikroprzycięcia iGPU 7670M DualGraphics RE5: jakiś tam wzrost odnotowałem + względnie bez problemowa rozgrywka igpu 7670M Dual Kto wie, może sterowniki + nowe profile coś w temacie poprawiły. Edytowane 28 Marca 2016 przez Meccaryn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karenz Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 może być tak że cs;s nie obsługuje dx 10 wymagane do tej technologi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...