heliosek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Witam, posiadam Athlona 1.7 @ 2.0, Na Solteku SL75DRV5. Kostkę Kingstona 128 DDR 333 2700, i hmm, Rivę TNT 32 Mb m64 :). I tam jete parę rzeczy, dysk, karta tv. I mam pytanie co będzie najlepszym zakupem: a) Lepsza karta Grafiki (interesuje mnie Geforce 4 Ti 4200) B) Więcej firmowego RAMU. Osobiście myśle nad grafiką, choć RAM też by się przydał. Proszę was o pomoc. Jeśli możecie, podajcie konkrenty model, link. Może w komputroniku, z ceną to tak 500 - 650. Chodzi mi oto żebym tak kupił, abym nie przepłacił, więc proszę o jakieś typt, rady itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jak dla mnie to i ramu malo i karta kiepska... choc sam mam podobna ;) I tak zle i tak niedobrze. Najlepiej by bylo dokupic co najmniej 128 MB i zmienic karte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heliosek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 No własnie, tylko co w pieerwszym rzucie. Bo między kupnem drugiej części mienie jakiś miesiąc albo dwa. Więc, chodzi mi oto co przyniesie większy skok wydajności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heliosek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 No chyba, że widzicie jeszcze jakieś inne alternatywy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 No własnie, tylko co w pieerwszym rzucie. Bo między kupnem drugiej części mienie jakiś miesiąc albo dwa. Więc, chodzi mi oto co przyniesie większy skok wydajności. narazie kup sobie pamiatki,a ten GF napewno nie zdrozeje ,a moze nawet pozniej kupisz sobie cos lepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...