kkNd! Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Witam Mam laptopa MSI GT60 i po przejściu na windows 10, z panelu sterowania nvidia zniknęła mi większość opcji - pozostały jedynie opcje ustawień 3d. Z tego co czytałem, to problem związany jest z ustawieniami optimus - systemu zarządzającego pracą dwóch kart graficznych - dedykowanej intel hd4000 i Gtx 770M. Bez pełnego panelu nvidii niestety nie mogę zmienić częstotliwości odświeżania w grach, a po podłączeniu drugiego monitora, który domyślnie obsługuje 75 hz pojawia się migotanie obrazu. Czy istnieje jakiś sposób żeby wymusić w grach odświeżanie 75 hz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNCORE Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 Nie próbowałeś może reinstalacji sterowników i całego oprogramowania Nvidii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kagan89 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Kompletnie usuń sterowniki przez DDU i zainstaluj od nowa. Mam to samo u siebie za każdym praktycznie razem, z moim GTX 770 i to na Windowsie 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...