Darth Revan Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Witam szukam pomocy w doborze DAC, będę go głównie wykorzystywał do grania i słuchania muzyki. Budżet ~ 1500 zł.Pod słuchawki Bayerdynamic MMX 300. Poczytałem trochę i zastanawiałem się nad:-Asus Xonar Essence STU -CREATIVE LABS SOUND BLASTER X7 USB DAC Wielkie dzięki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Jedno i drugie nie opłacalne. Wybierz coś z tej listy - http://www.audiofanatyk.pl/polecane-daci-i-karty-dzwiekowe/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Revan Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Dzięki za odpowiedz ;) Tak z czystej ciekawości, jeżeli był byś w stanie uzasadnić dla czego są nie opłacalne, był bym wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Jak do grania w FPS gdzie dzwięk 3d jest ważny to polecałbym creative z/zx. Co do DAC jako takich to zewnętrzny do muzy sie nie znam i nie ogarniam tematu więc nic nie polecam. Ten creative i tak by styknął(moja opinia)...moje edifiery/słuchawki ogarnia bez problemu. No ale ja nie jestem audiofilem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...