jurekl Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Witam! Chciałbym sie dowiedzieć czym sie rozni pamięć DDR4 z oznaczeniem PC3-17000 i PC4-17000 ? bo z tego co kojarze to określenie pc3 wystepuje w ddr3 a pc4 w ddr4 tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Tak. Czyli jeśli ktoś opisał DDR4 symbolem PC3-17000 to jest to błąd opisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekl Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 to w takim razie w sklepie x-kom jest bardzo dużo błędów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Specyfikację produktów sprawdza się na tronie producenta a nie sklepu. Zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekl Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 tak wlasnie zrobiłem, ale dlaczego wprowadzają w błąd... http://www.x-kom.pl/p/228710-pamiec-ddr4-kingston-8gb-2133mhz-fury-black-cl14.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Bo albo sami nie wiedzą co sprzedają, albo opisy robił jakiś nieogarnięty w temacie. Sprawdzaj na stronie producenta. Ja tam nigdy nie wierze w specyfikacje sklepów. Zwłaszcza takich jak X-kom czy morele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Bo albo sami nie wiedzą co sprzedają, albo opisy robił jakiś nieogarnięty w temacie. Sprawdzaj na stronie producenta. Ja tam nigdy nie wierze w specyfikacje sklepów. Zwłaszcza takich jak X-kom czy morele. Nie tyle ktoś nieogarnięty, co mało dokładny. Indeksy na produkty kopiujesz z innych i tylko zmieniasz część rzeczy - tak jest zawsze najszybciej. Ale trzeba to robić dokładniej, inaczej wychodzą takie babole. Ja na takim czymś wyłapałem Denony HP700 za 250zł - ktoś założył indeks na tańsze HP500 skopiowany z 700-tek i zmienił tylko identyfikator i cenę - opis pozostał ten sam. Nie mogłem przegapić okazji, tym bardziej, że potrzebowałem akurat nowych nauszników do dj-ki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...