mat27 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Poszukuję laptopa do gier. 17cali lub 19cali,procesor i7. Zależy mi też na dobrym chłodzeniu bo już miałem przygody z przegrzewajacym się laptopem i wolę tego uniknąć. Może być z windowsem ale może też być bez systemu. Nie wymagam dysku SSD grafika myślę że 4gb jest rozsadne. Mam nadzieję że uda się znaleźć coś sensownego w tym przedziale cenowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
410N Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) W tym budżecie najsensowniejszy jest Lenovo Y700-17, pozostali producenci mają nieco droższe maszyny. Co do procesora, to nie szukasz i7mki, tylko 4 rdzeniowca, a tutaj polecam i5-6300HQ, który jest tańszy i generuje mniej ciepła. Inną ciekawą opcją jest Clevo N150RF-5, sprzedawany w Polsce jako SMART7 ML512C-5 (15") - jest to najwydajniejsza opcja w Twoim budżecie (i5-6440HQ + GTX 965M), jednak ten komputer potrafi się dość mocno zagrzać. Edytowane 29 Marca 2016 przez 410N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk52525 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Również planuję zakup laptopa w tej cenie , zainteresował mnie właśnie model od clevo. Chciałbym poznać więcej informacji na temat tego modelu jak i wygląda sprawa z gwarancją. Bo jedyny sklep w jakim znalazłem ten model to www.xtreem.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
410N Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tutaj masz recenzję tego laptopa pod inną nazwą: http://www.notebookcheck.net/Schenker-XMG-A516-Clevo-N150RF-Notebook-Review.159486.0.html Co do gwarancji, to musiałbyś się kontaktować bezpośrednio ze sklepem, choć zapewne jest taka sama jak wszędzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...