Gość Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Witam,Chciałbym kupić 3 wentylatory 140 do obudowy Pax M70. Na razie rozważam dwie opcje pure wings 2 albo sigma pro 140. Zależy mi na dobrym przepływie przy 5V. Koszt za sztuke ~35zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Sigma ma ciut mniejszy przepływ, mocowanie ma jak 12tki. Wygląda ciekawie Co do Pure Wings 2... Będzie wiał przy tym napięciu ciut lepiej z racji wyższych nominalnych obrotów. Nie jestem pewny czy BQ są w wersji PWM i czy ma to dla Ciebie znaczenie, ja wolałbym Sigmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 PWm nie ma znaczenia, wentylatorami steruje przez kontroler w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2016 No to BQ... P.S. Sigmę miałem okazję parę dni temu przetestować na Fortisie 3, mało co ja słychać przy obrotach rzędu 450-650, praktycznie wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...