greeter Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Witam Mam dwa pytania, ktore mnie nurtuja: 1. Probuje zainstalowac StarOffica zdysku. Wchodze do katalogu w ktorym jest plik setup. Wpisuje ./setup i wyskakuje mi cos takiego: ./setup: [sciezka]/setup.bin! Nie ma takiego pliku ani katalogu. Probowalem tez tak z plikiem setup.bin ale nic z tego. 2. Czy jak mam pakiet zrodlowy i wydam polecenie rpm --rebuild *.src.rpm to program zostanie zainstalowany, czy bede musial jeszcze cos dalej z tym zrobic? Z gory dziekuje Greeter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A nie lepiej zainstalowac OpenOffice.org? On ma wlasny ladny graficzny instalator , wystarczy sciagnac i odpalic . Przynajmniej ten program nadal jest rozwijany a nie tak jak wolnodostepny StarOffice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A nie lepiej zainstalowac OpenOffice.org? On ma wlasny ladny graficzny instalator , wystarczy sciagnac i odpalic . Przynajmniej ten program nadal jest rozwijany a nie tak jak wolnodostepny StarOffice. StarOffice ma taki sam instalator jak OpenOffice, ale rzeczywiście lepszy jest OpenOffice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ad 1) A masz taki plik? Sprawdź. Zobacz też czy ma odpowiednie prawa. ad 2) --rebuild <src_pkg> - install source package, build binary package and remove spec file, sources, patches, and icons. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...