Junior Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jak wam sie podoba ta stronka : Made by my brother Stronka jeszcze jest dopracowywana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jak wam sie podoba ta stronka : Made by my brother Stronka jeszcze jest dopracowywana.nie najlepsza stronka nie popracoje nad menu i wogle graficzna strona strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ostatni stał się modny sposób reklamy stron na oślej łączce, też tak robiłem. A strona taka jakaś zlana i nic dokładnie nie widać, czcionka nie ta, może Verdana?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 jak dla mnie to spoko tylko kolory mi sie nie podobaja ale to juz kwestia gustu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 w sumie moze byc, ale : menu troche lepsze by sie przydalo no i te linki takie nawrzucane na sile, upchane, zreszta to sie troche strony calej tyczy !! bardziej estetycznie by sie to przydalo zorganizowac !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 zajebiste auta = zwsze mi sie podobaly 8O 8O :P :P :o :o :D :D :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Zmniejsz czcionkę. daj jakies akapity, zapodaj menu graficzne (jakieś gifowe przyciski) i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Strona może być, tylko jak byś jednak te menu zrobił było by dobrze troche wqrzające są strzałki przy newsach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jak napisałem stronka jest w fazie prac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ostatni stał się modny sposób reklamy stron na oślej łączce, też tak robiłem. A strona taka jakaś zlana i nic dokładnie nie widać, czcionka nie ta, może Verdana?? to nie reklamuj sie na oślej (bo tu się niedlugo foru webmasterskie zrobi), tylko na digart.pl dostaniesz dużo konkretniejsze odpowiedzi IMO, zarejestruj się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...