mefistobata Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam Panowie, ok. dwa tyg temu złożyłem sobie zestaw komputerowy taki na ile pozwalały fundusze, decyzja o karcie graficznej początkowo była taka iż kupie coś na premierę polaris/pascal. Dziś jednak moje zdanie uległo zmianie. Potrzebuje pomocy w wyborze GPU pod zablokowany procesor i5 6600. Dysponuje kwotą do 1000 zł chce ją jednak wykorzystać jak najlepiej. W centrum uwagi mam gtx 960 / r9 380 / r9 380x . Na starym sprzęcie pod i5 4460 miałem 380 2gb jak i 960 4gb, szczerze mówiąc chyba bardziej zadowolony byłem z gtx. Jednak teraz ciągnie mnie do 380x jednak jak powszechnie wiadomo amd ma duży narzut sterowników na procesor, mój jest jednak bez K. Dlatego pytanie do Was, co w tym przypadku byście zrobili ,co doradzili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Najmocniejszy na jaki cię stać a więc do 1000zł: http://olx.pl/oferta/2x-asus-strix-geforce-gtx-970-4gb-directcu-ii-1szt-1000zl-2szt-2000zl-CID99-IDeNG8D.html#85dc45db24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Uważaj, bo to raczej wał jest, próbowałem kupić te karty kilka dni temu bez wysyłania całości przelewem i nie dało się. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefistobata Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Uważaj, bo to raczej wał jest, próbowałem kupić te karty kilka dni temu bez wysyłania całości przelewem i nie dało się. :) Raz się nadziałem na podobny wał, całe szczęście szło za pobraniem i miałem znajomego na poczcie, sprawdziliśmy paczkę i co się okazało? worki z piaskiem, gąbki. Zamawiałem ps4 + 8 gier na dyskach, mega okazja 1300 zł. "Miałeś chłopie przeczucie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Brałbym GTX960 4GB, np sztukę od Asusa GTX960 DCII OC z oprogramowaniem do łatwego i intuicyjnego podkręcania możliwości karty. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Keepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zawsze polecam odbiór osobisty (lub wysłać znajomego po nią), wiadomo, że przy takich zakupach trzeba mieć rezerwę w zaufaniu. Telefon podał. Można zadzwonić, popytać i osobiście odebrać lub kurier za pobraniem. Wysyłanie w ciemno przy takich zakupach odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefistobata Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zwinął chłop ogłoszenie pod naporem telefonów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
410N Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jednak teraz ciągnie mnie do 380x jednak jak powszechnie wiadomo amd ma duży narzut sterowników na procesor, mój jest jednak bez K. To, że procesor jest bez "K", nie oznacza że jest słaby ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-r9-380x-4gb-gddr5-256bit-2xdvi-hdmi-dp-box-gv-r938xg1-gaming-4gd-815131/ 999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefistobata Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-r9-380x-4gb-gddr5-256bit-2xdvi-hdmi-dp-box-gv-r938xg1-gaming-4gd-815131/ 999 Niestety u mnie 1096,61 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety u mnie 1096,61 zł 998,99 Może dlatego że zalogowany i zostawiłem u nich ~6k? Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Niezalogowany i cena też 998,99 zł Autor obudzi się za 24h i znów napisze, że ma inną cenę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Niezalogowany i cena też 998,99 zł Autor obudzi się za 24h i znów napisze, że ma inną cenę ;) Wiosna. Melisa z pomarańczą przed zaglądaniem na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Napisał prawdę. Cena wróciła do normy teraz, tak, że prawdę piszą, ceny, jak na stacji benzynowej, latają jak centrala (bot, czy cuu) każe. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez NostradamuSek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 chyba wszystko zależy od wiatru bo teraz widzę 1006zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Nabijacie wyświetlenia i bot podbija cenę, a jak nikt nie kupi i nie zagląda opuszcza z powrotem. Podobnie miałem jak kupiłem wentylatory. W 90% sklepów po 22zł. Kupiłem (w międzyczasie nabiłem po kilka wyświetleń w kilku sklepach) cena podskoczyła do 30-50zł i później opadała we wszystkich(oprócz 2 czy 3) sklepach po kolei. http://www.ceneo.pl/20447635 Zerknijcie na historię cen. Ceny pobierane od hurtowni albo od siebie nawzajem i takie cyrki się dzieją. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...