brolly666 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam, przymierzam się do kupna nowego telefonu chciał bym wydać około 1300 zł, zależy mi na jak najlepszych podzespołach i najlepiej metalowej obudowie. Zastanawiam się nad HTC One M9, do tej pory miałem wiele telefonów od HTC i zawsze byłem zadowolony. Czy jest jakaś alternatywa dla tego telefonu w podobnym przedziale cenowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, przymierzam się do kupna nowego telefonu chciał bym wydać około 1300 zł, zależy mi na jak najlepszych podzespołach i najlepiej metalowej obudowie. Zastanawiam się nad HTC One M9, do tej pory miałem wiele telefonów od HTC i zawsze byłem zadowolony. Czy jest jakaś alternatywa dla tego telefonu w podobnym przedziale cenowym? HTC One M9 kosztuje +- 1600 zł, w tym budzecie np. Samsung Galaxy A7 / OnePlus 2. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbkosa Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Zdecydowanie polecam Huawei P8, mam od początku roku i jestem w pełni zadowolony pod każdym względem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzer Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Jeżeli nie nie przeszkadza Ci telefon tak zwany Chińczyk i brak możliwości dodania własnej karty pamięci (64GB pamięci wbudowanej), to osobiście polecam telefon Redmi Note 3. Miałem okazję z niego korzystać i naprawdę trudno o lepszy telefon. Parametrami spokojnie dorównuje telefonom chodzącym po 2k zł +, a sam kosztuje coś w okolicach tysiąca. Z tego co pamiętam to ma metalową obudowę i z pewnością jest sprzętem godnym polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Pytak udzielił się w tym temacie ostatnio ponad miesiąc temu, spamerzy wszelkiej maści, panujcie nad popędami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...