AiXen Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jest to już dziadek, ale bardzo mi zależy na naprawie tego sprzętu. Nie daje rady odczytać płyty z systemem, do trybu awaryjnego też nie da rady wejść ze względu na bluescreen. Co prawda jest już wgrany system windows XP, jednakże nie jest aktywowany i nawet jak uruchomi się komputer to cały czas wyskakuje komunikat o wprowadzeniu kluczu produktu.Nawet jak go wprowadzę, to nic to nie daje, mimo, że mam oryginalny system.. Da radę go jeszcze jakoś uratować? Aby zobaczyć, jak to mniej więcej wygląda, możecie włączyć filmik, który nagrałem. Wszelka pomoc mile widziana :). https://youtu.be/I-G79q33LrE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nie wiem jaką tam masz konfigurację ale to wygląda jakby grafika padła. To jest ten rocznik gdzie grafika była w czipsecie, więc na moje oko bez wymiany płyty się nie obejdzie. Ew. możesz zobaczyć czy RAM nie jest walnięty bo to też może być powiązane. Tylko czy to się opłaca wymieniać to wątpię, bo za 300-400zł kupisz coś na C2D/3-4GB RAM itp ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie wiem jaką tam masz konfigurację ale to wygląda jakby grafika padła. To jest ten rocznik gdzie grafika była w czipsecie, więc na moje oko bez wymiany płyty się nie obejdzie. Ew. możesz zobaczyć czy RAM nie jest walnięty bo to też może być powiązane. Tylko czy to się opłaca wymieniać to wątpię, bo za 300-400zł kupisz coś na C2D/3-4GB RAM itp ;) Nie ma co kombinować. W takim razie to by było na tyle, post można usunąć, bądź zamknąć :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...