Mardok Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Na tych Trident Z prawdopodobnie będziesz miał lepsze timingi. Taki właśnie jest plan ;) Akcja nie planowana ale skoro moje obecne poszły za tyle za ile kupiłem to nie zastanawiałem się długo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 No i jak się nowe pamięci kręcą ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 No i jak się nowe pamięci kręcą ? :) O jej - cóż wczytałem profil XMP i to na razie wszystko na co miałem czas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Ile wykreciles z nich :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Ile wykreciles z nich :)? Wstyd się przyznać ale nic się nie zmieniło od ostatniego mojego postu w tym temacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Jaką dokładnie masz płyte główną?? 32 GB 3200 MHz przy cl14 to fajne pamiatki. Edytowane 27 Maja 2016 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Jaką dokładnie masz płyte główną?? 32 GB 3200 MHz przy cl14 to fajne pamiatki. Dokladnie takie coś: Asus Z170i Pro Gaming - czyli maleństwo MiniITX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Kręciłeś już te kości czy nadal trzymasz na def. :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Kręciłeś już te kości czy nadal trzymasz na def. :P? O mamo ale Ty mnie gonisz! :P Niet, dalej są na def. ale zmieniłem obudowę na trochę większą (UMX1 Plus) i proca mogę już pogonić na 4,5GHz - zawsze coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 No gonię po 2 miesiącach odpowiedziałem :P Jestem ciekawy tych kości bo należą do tych lepszych. Mógłbyś chociaż sprawdzić jak nisko zjedziesz z timingami na 1.45v ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...