Mishiro Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie wiem co wybrać, a może ktoś zarzuci ciekawą propozycję do configu. Obecnie posiadam Chieftec Aegis jednak nie pasuje mi ona ze względu na to, że nic prawie się nie dam tam schować, a dlaczego to będzie wiadomo :) i5-4440/Ultra 120 po szlifie podstawy + polerowanie(to jeszcze zrobiłem za czasów Q6600 i Q9550, ach nostalgia) Gigabyte H97-HD3 8GB HyperX Beast MSI GTX 970 Gaming 4GB Crucial MX200 500GB WD Red 2TB WD5000AAKS 500GB DVD Pioneer stare jak świat - 2007r Zasilacz Corsair VX550(tak, ma jakieś 7 lat) Moje preferencje: Bez okna, bo nie ma co "paczeć", przycisk i porty od góry(byłoby bardzo wygodne dla mnie) i oczywiście PSU na dole i możliwość schowania tego "bangladeszu" od VX'a. Cenę podałem w temacie do 500zł, zakup planuję na maj, bo w tym miesiącu już nie wyrobię przez OC samochodu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_kwiecien_2016?page=0,26 Rzucone. Ps. Szukanie wychodzi Ci jak martwemu psu aportowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...