Mishiro Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie wiem co wybrać, a może ktoś zarzuci ciekawą propozycję do configu. Obecnie posiadam Chieftec Aegis jednak nie pasuje mi ona ze względu na to, że nic prawie się nie dam tam schować, a dlaczego to będzie wiadomo :) i5-4440/Ultra 120 po szlifie podstawy + polerowanie(to jeszcze zrobiłem za czasów Q6600 i Q9550, ach nostalgia) Gigabyte H97-HD3 8GB HyperX Beast MSI GTX 970 Gaming 4GB Crucial MX200 500GB WD Red 2TB WD5000AAKS 500GB DVD Pioneer stare jak świat - 2007r Zasilacz Corsair VX550(tak, ma jakieś 7 lat) Moje preferencje: Bez okna, bo nie ma co "paczeć", przycisk i porty od góry(byłoby bardzo wygodne dla mnie) i oczywiście PSU na dole i możliwość schowania tego "bangladeszu" od VX'a. Cenę podałem w temacie do 500zł, zakup planuję na maj, bo w tym miesiącu już nie wyrobię przez OC samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_kwiecien_2016?page=0,26 Rzucone. Ps. Szukanie wychodzi Ci jak martwemu psu aportowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...