Pycik Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, chyba pokręciłem coś przy sterownikach. Chciałem uruchomić pada i w tym celu pobrałem jakiś program scp lub spc. On niby miał załadować odpowiednie sterowniki. Jednak chyba coś pokręciłem i za dużo opcji do instalacji zaznaczyłem, bo mi wyskoczyło pełno powiadomień (powiadomienia z tego programu). Znikły zanim cokolwiek zdążyłem przeczytać i w tym momencie zorientowałem się, że ani mysz, ani klawiatura nie reagują. Czy ktoś wie co zepsułem i jak to naprawić? Aha, w biosie klawiatura działa. Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Pycik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Przywracanie systemu lub w trybie awaryjnym odinstaluj badziewie jak dasz radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycik Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Niestety, do trybu awaryjnego nie mogę się dostać, bo nie mogę hasła wpisać. Zresetować do stanu początkowego nie mogę bo za mało miejsca na dysku, a na razie nie chcę usuwać wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...