Mortiiss Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, na świeżo zakupionym sprzęcie pojawiają się dziwne bardzo nieregularne przycięcia obrazu i dźwięku w grach filmach z dysku na youtube czy podczas słuchania muzyki.. Nie trwają one zbyt długo ale mimo wszystko straszliwie denerwują. Bardzo prosiłbym o jakieś wskazówki. Wszystkie sterowniki staram się mieć zaktualizowane.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Mortiiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Sprzęt z podpisu ? Procek i karta kręcone czy stock ? Wszystkie sterowniki i inne pliki poinstalowane i najnowsze ( DirectX , frameworki NET etc. ) ? Po sklonowaniu / reinstalacji systemu na HDD i odpięciu SSD objawy nadal masz ? HDD puszczone w raid czy single ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Google DPC Latency. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiiss Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak sprzęt z podpisu, fabrycznie, poinstalowane, nie próbowałem, single.@kelciorZaraz zobaczęWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Google DPC Latency. 1000µs i krąży wokół tego bardzo stabilnie. Wyłączyłem RAM Cache (miałem ustawiony na 4096 MB) zobaczymy czy to pomoże..... Nie pomogło. Nikt nie ma żadnego pomysłu?? up. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Mortiiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...