JUGAJ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Witam was i mam pytanko może znacie jakąs dobrą stronke o tel. NOKIA jakis fanclub albo coś tylko coś naprawde dobrego i żeby było duzo o NOKI 6610 :)jak tak to prosze o link i z góry wielkie dzięki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 trochę chęci i wszystko się znajdzie, a tu się nie chce poszukać widze?? ;) www.nokia.pl www.nokia.prv.pl www.fkn.pl/telefony/ nie można znaleźć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 jak chcesz jakies dodatki itd (gry, progsy) to był tu niedawno topic o nokii 6610. SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Nic ciekawego ja szukam strony z prawdziwego zdażenia :) a te są cieniutkie no może poza nokia.pl ale ja szykam czegoś gdzie jjest wszystko o nokiach a szczególnie o mojej :) A I SZUKAŁEM I NIEZNALAZŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I DOPIERO NAPISAŁEM NA FORUM POSTA !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 jugaj a jak sie tel sprawuje? bo wedlug mnie jest extra poiwedz wogole czy moze z aparatem juz waliles fotki albo wogole opisz fona :D thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Telefon jest zaj...... Bateryjka po pierwszym naładowani i intensywnej zabawie trzymała mi tydzień aparatu jeszcze niemam a propo ile kosztuje aparacik do niej ??? a telefo naprawde polecam jest Códowny :)) a obudowa nieskrzeczy tak mocno może troche przyciski na początku ale po tygodniu czasu posiadania tego cuda już nic mi nie trzeszczy a wogóle polecam telefonik jest wart swojej ceny a i POLIFONIA ŁADNIE W NIM GRA :))))) fajnie sie go słucha :))))) niewiem co więcej jakcoś to pytajcie :)))) narazie A CO Z MOJA STRONĄ ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 nokia 6610 czy to takie trudne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ja tez mam 6610 od prawie tygodnia i powiem że JESTEM ZADOWOLONYYYYYYY :) tel jest zayebisty :) jedno co mnie wkurzyło to brak kabelka umozliwiającego podłaczenie tel. do pc (powinien byc w standardze za taką cenę...). Co do baterii to trzyma naprawde długo ! no i poważny minuch to brak mp3 :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jak chcecie mogę Wam pomóc w zdjęciu simlocka z nokii 6610 lub każdej innej z mojego podpisu, bez żadnej ingerencji w oprogramowanie telefonu :) BTW: ja mam 6310i i też jestem zadowolony z tego aparaciku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 lechoo a za ile ten kod przesylasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 lechoo a za ile ten kod przesylasz?Userom z tego forum wyślę za friko, musisz tylko podać mi na priv imei (*#06#), model telefonu i sieć w której aktualnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 lechoo dzienki wielkie!!! jeszcze kodu nie wklepywalem bo kumpel mi mowil ze moge zepsoc softa:/ troche sie temu dziwie daltego sie pytam czy taka sytuacja moze zaistniec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Każdy telefon ma zabezpieczenie które powoduje, że jeśli 5 razy wprowadzisz błędny MasterCode, to później zdjęcie simlocka możliwe będzie jedynie przez kabel. Dlatego lepiej sprawdzić wszystko 3 razy, ja też zanim wysłałem Ci posta dokładnie sprawdzałem czy kod wyliczyłem poprawnie. Zwróć uwagę, że do 3510i jest trochę inny kod niż do 3510, podałem Ci oba. Napewno niczego w ten sposób nie zepsujesz, jest to najbezpieczniejszy sposób zdjęcia simlocka. Uwalanie softu zdarzało się jedynie przy nieumiejętnym zdejmowaniu simlocka poprzez flashowanie pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 DO BORTAS TAM NIEMA TEGO CZEGO JA SZUKAM !!!!!!!!! i nienabijajcie se postów takimi tekstami :))))))))) juz dawno widziełem ten temat :))))) A lechoo czym generujesz ten kod ?? móglbys mi podesłac generator ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jugaj a nei zaduzo bys chcial? p.s lechoo jak mozesz to tez bym najal ten generator jesli nie sprawi klopotow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A mam pytanko kto wie gdzie kupić tani i dobry kabelek do 6610 i w jakiej cenie ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 JUGAJ: Po co Ci kabelek? Nie lepiej idrę? Bardzo łatwo można ją zrobić samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Sorki ale niemam takiego talentu :) I wolał bym może kabelek :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hmmmm a jakis fajny programik do grezbania oprocz oxygena ?? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 strona o nokiii??? www.clubnokia.pl ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...