Skocz do zawartości
JUGAJ

STRONKA O TEL. NOKIA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was i mam pytanko może znacie jakąs dobrą stronke o tel. NOKIA jakis fanclub albo coś tylko coś naprawde dobrego i żeby było duzo o NOKI 6610 :)jak tak to prosze o link i z góry wielkie dzięki za odpowiedz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic ciekawego ja szukam strony z prawdziwego zdażenia :)

a te są cieniutkie no może poza nokia.pl ale ja szykam czegoś gdzie jjest wszystko o nokiach a szczególnie o mojej :)

A I SZUKAŁEM I NIEZNALAZŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I DOPIERO NAPISAŁEM NA FORUM POSTA !!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telefon jest zaj...... Bateryjka po pierwszym naładowani i intensywnej zabawie trzymała mi tydzień aparatu jeszcze niemam a propo ile kosztuje aparacik do niej ??? a telefo naprawde polecam jest Códowny :))

a obudowa nieskrzeczy tak mocno może troche przyciski na początku ale po tygodniu czasu posiadania tego cuda już nic mi nie trzeszczy a wogóle polecam telefonik jest wart swojej ceny a i POLIFONIA ŁADNIE W NIM GRA :))))) fajnie sie go słucha :))))) niewiem co więcej jakcoś to pytajcie :)))) narazie

A CO Z MOJA STRONĄ ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mam 6610 od prawie tygodnia i powiem że JESTEM ZADOWOLONYYYYYYY :) tel jest zayebisty :) jedno co mnie wkurzyło to brak kabelka umozliwiającego podłaczenie tel. do pc (powinien byc w standardze za taką cenę...). Co do baterii to trzyma naprawde długo !

no i poważny minuch to brak mp3 :(:(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy telefon ma zabezpieczenie które powoduje, że jeśli 5 razy wprowadzisz błędny MasterCode, to później zdjęcie simlocka możliwe będzie jedynie przez kabel. Dlatego lepiej sprawdzić wszystko 3 razy, ja też zanim wysłałem Ci posta dokładnie sprawdzałem czy kod wyliczyłem poprawnie. Zwróć uwagę, że do 3510i jest trochę inny kod niż do 3510, podałem Ci oba. Napewno niczego w ten sposób nie zepsujesz, jest to najbezpieczniejszy sposób zdjęcia simlocka. Uwalanie softu zdarzało się jedynie przy nieumiejętnym zdejmowaniu simlocka poprzez flashowanie pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DO BORTAS TAM NIEMA TEGO CZEGO JA SZUKAM !!!!!!!!! i nienabijajcie se postów takimi tekstami :))))))))) juz dawno widziełem ten temat :)))))

A lechoo czym generujesz ten kod ?? móglbys mi podesłac generator ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi