VitamineS Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Chodzi mi oto gdzie gra najwięcej graczy np : Rise Of Tom Rider - Gdzie więcej ludzi PC Czy Konsola ? Tak samo z tymi : Call Of Duty 3 Black Ops Chodzi głównie o te najnowsze gry które wychodzą dopiero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli chodzi konkretnie o multi CoD, to pamiętam, że jak miałem jeszcze PS3 nigdy nie było problemu ze znalezieniem meczu, także myślę że obecnie jest podobnie na PS4. Na PC bywa różnie w zależności od gry, np. z najnowszymi CoD-ami nie ma problemów i jest z kim grać w multi, gorzej ze starszymi (np. Ghosts). Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez grzechotnik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VitamineS Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 A jeśli chodzi o need for speed 2016 ,rise of tomb rider , The Dyvision , i nowe gry np mirror's edge catalyst i inne Gdzie więcej PC czy PS4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Niedawno znalazłem ciekawą stronę, z analityką ilu jest graczy aktywnych na danej platformie w ostatnim czasie. PC Zawsze od 20-50 tys. Konsole od 80tys wzwyż. Tyle w temacie, dotyczyło każdej gry multiplatformowej.Niestety, nie mogę znaleźć tej strony. Ale było tak, jak napisałem ;) Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Drunk_ZoZol 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nie interesują się zbytnio multi, ale przykładowo przy Battlefroncie podali jakiś czas temu ze na PS4 gra więcej niż PC+X1 razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Pod tym linkiem to widać http://swbstats.com 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 O kurna, nawet nie wiedziałem że aż taki rozstrzał jest. Prawie 2 razy więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 maSTHa212 - Może dlatego, że Battlefront był dokładany do prawie każdej konsoli na święta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Może i tak, ale nadal - różnica między PS4 i X1 jest duża, nie wspominając o PC. Tak z ciekawości to orientuję się ktoś czy progres z konsoli można przenieść na PC? Tak samo jeśli chodzi o DLC. Jest to gdzieś zapisywane na koncie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Może i tak, ale nadal - różnica między PS4 i X1 jest duża, nie wspominając o PC. Tak z ciekawości to orientuję się ktoś czy progres z konsoli można przenieść na PC? Tak samo jeśli chodzi o DLC. Jest to gdzieś zapisywane na koncie? Nic się nie da przenieść, ani save'a, ani DLC. Jedynie np. z PS4 na PSVita bądź PS3 da się przenieść progres bądź wykupione DLC, bo są faktycznie na jednym koncie PSN. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 maSTHa212, koniec przygody z ps4? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Koniec to niewłaściwe słowo. Przeniesienie ciężaru na PC chyba bardziej pasuje. Ale jak widać nawet jakbym chciał to nie ze wszystkim się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...