LARGO_PW Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Witam. Posiadam laptopa : Sony VAIO VPCF2 karta graficzna: GeForce GT 540M procesor: Intel® Core i7 2630QM CPU @ 2GHz 2 GHz RAM: 8 GB WINDOWS 10 64 bit Komputer posiadam od kilku lat. Nigdy nie służył do grania. Ostatnio zainstalowałem grę LEAGUE OF LEGENDS. Reinstalowałem sterowniki grafiki - są aktualne. Nie zmieniałem nic sprzętowo. Gra co ok 4 sekundy tnie na ułamek sekundy. Po przeskanowaniu programem VCST wyskoczył błąd: "Perhaps the video card switched into low-accelerated mode. If you overclocked your video card you need lower your GPU and Mem frequency. After reboot please launch a test again." screen programu HD tune health Proszę o poradę co zrobić z tym problemem. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 kiedy ostatnio czyściłeś laptopa? może zabrudzone radiatory i się przegrzewa po prostu. Co do dysku nie wygląda to ciekawie najlepiej jeszcze mhdd i skan powierzchni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...