Skocz do zawartości
Gość

Wybor aparatu cyfrowego i monitora 19 calowego

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec mam tak 2500-2800zl

na aparat cyfrowy i monitor 19 calowy plaski

chcialbym zeby aprat cyfrowy mial minimum 64mb(jak nie bedzie to dokupie wiec trzeba wliczyc w to jeszcze cene pamieci)

co proponujecie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monitor to polecam NEC'a wysmienita jakosc obrazu. Jak jestem u brata (bo on go wlasnie posiada) to nie moge sie napatrzec, az trudno oczy oderwac, zawaliscie oglada sie na nim filmy-POLECAM.

A co do aparatu cyfrowego to niedawno bylo o nim walkowany temat, bardzo dobre sa Canon D60,Minolta 223,Olympus Camedia C-120-ponoc nalepszy z nich to ten drugi. Moge sie mylic bo sam niestety zadnego nie mam, ani tez za bardzi interesowac sie nimi nie interesuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio byl tez walkowany temat aparatu i jego kupna na allegro od gostka o nicku "Mailtronic" - kilku ludzi z forum od niego kupowało i było zadowolonych - Twój PowerShot np kosztuje 1078zł. Poszukaj i poczytaj posty - raczej pewne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tą cene nie znajdziesz lepszego monitora niż ten NEC. Ten aparat jest niewiele warty ponieważ nie posiada zoomu optycznego, ma tylko 8MB i minimalną szybkość migawki aż 15s. Polecam ci ten aparat:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5931

Ja osobiście go używam i jestem bardzo zadowolony. Kartę kup sobie najlepiej 128MB bo wykonywanie zdjęć w najwyższej rozdzielczości to czysta przyjemność :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...