kronikarz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam, zastanawiam się które chłodzenie będzie bardziej wydajne scythe mugen 2 czy może macho rev.B, albo jakie kupić chłodzenie do 200zł używane pod socket am3/+ i lga 1151 ( albo dało sie kupić zapinki pod ten socket)?. Nie chcę zakładać nowego tematu to jeszcze, za ile mogą sprzedać mugena2 z wszystkimi akcesoriami? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jak masz miejsce - Macho. Jak nie to najpierw napisz co chcesz schłodzić do rozsądnych wartości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Obudowa to m35, mobo to Asus m4a89gtd (muszę mieć odsłonięte 3 banki bo mam patrioty high profile) mam wykręconą do max. Phenoma II x4 955 i i5 3570k, po wkacjach amd wymieniam na i5 6600k/i7 6700k Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Macho styka, nawet w wersji ze 120mm wiatrakiem, jedynie wiatrak jest dosyć głośny, ja go wymieniłem na Sigmę Pro i jest zdecydowanie ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...