mondo Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 naprawde 'ciekawe' dyskusje... ponizej tylko maly przyklad: wlodi:Jestem początkujący jednak uważam że na temat trojanów wiem już wystarczająco dużo. Mój problem jednak polega na tym w jaki sposób mógłbym przesłać innemu kolesiowi plik serwera bez jego zgody.Wiem że używa się do tego czegoś typu FTP,ICQ. Ściągnąłem jakiś programik CuteFTP ale nie bardzo wiem o co w nim chodzi... HELP wlodi ponownie: To znaczy że muszę znać dane własnego serwera żebym mógł się z kimś połączyć przez FTP? potem wlodi pokazuje kolejny przeblysk geniuszu: Czyli adres IP który podaje inwigilator w PGG to jest adres serwera tej osoby czy jego osobisty IP? I jak zdobyć hasło do tego serwera? http://haker.com.pl/forum/index.php jezeli ktos ma ochote sie rozbawic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 czemu to forum wyglada jak tweakowe :D ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Bo to jest standardowy skin na phpBB, czytaj SubSilver. najprostszy, ładny, przejrzysty, ogólnie do wszystkiego, z niego to powstają prawie wszystkie nowe skiny. Poza tym ten skin zajmuje dosc mało miejsca na serverze i się szybciej wgrywa, niż np Cobalt, czy Chronocicles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ale miałem ubaw. Sądząc po adresie strony posty powinny być na poziomie a jest zupełnie odwrotnie :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 to powinno chyba brzmiec hakier.lol.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 hehe o trojanach wie juz duzo a nie umie progsa obsluzyc ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 nie no ładne lole z tych kolesi, to raczej powinno sie nazywać script-kiddies.com.pl ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Normalni Hackerzy po 1 niezalozyli by forym ogolnodostepnego :D, a po 2 sa anonimowi.... to sa jakies popierdulki, lameriada :D, w koncu kazdy lamer mysli ze tylko on jest Hackerem, a kazdy Hacker to lamer blahahaahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...