gersiu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam!Mam pytanie, posiadam kartę graficzną MSI GeForce GTX 970 OC 4GB GDDR5 i chcę podłączyć pod nią dwa monitory. Jeden z nich podłączyłem do wyjścia DVI-I dzięki adapterowi DVI-Dsub, a co do drugiego planuję kupić kabel DVI i podłączyć go do wyjścia DVI-D. Pytanie jednak czy to zadziała w takiej konfiguracji i jeżeli tak to jaki kabel kupić ? Na allegro jest sporo kabli DVI-DVI w różnych cenach, co myślicie np. o takim ? http://allegro.pl/kabel-dvi-dvi-1-5m-fv-okazja-najtaniej-i5611169744.html Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Klaus Nie wklejaj formatowanego tekstuuuu!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Drugi monitor ma dvi? Sygnał w jakiej rozdzielczości chcesz przesłać tym kablem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gersiu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tak drugi monitor ma wejście DVI :) co do sygnału słabo się orientuję w tych sprawach, monitor pod DVI to samsung 22' full hd 1920x1080. Szczerze to teraz używam go również na adapterze DVI-DSUB i jakoś mi to bardzo nie przeszkadza więc jakość raczej nie ma znaczenia. Chodzi mi tylko o to aby to działało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 To dvi single link wystarczy. Kabel powinien działać. Wolałbym jednak kupić coś z filtrami, np http://allegro.pl/nowy-kabel-przewod-sygnalowy-dvi-monitor-tv-i6005018510.html Na linkowanej przez ciebie aukcji też jest info o filtrach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gersiu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Używam dwóch - LG IPS na HDMI i Benq'a TN na DVI. Na IPS fajnie czyta się mangę i wyświetla niektóre strony - szczególnie te które częściej przeglądam jako mobilne wersje. Na TN'ce filmy i gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...