niconpl Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Od kilku dni wkur... męczę sie z następującym problemem. Po zamianie napędu dvd na hdd w laptopie pojawił sie proces "system i skompresowana pamięć" który cały czas obciąża jeden z rdzeni. lokalizacja wskazuje na plik ntoskrnl. Co ciekawe gdy odpinam dodatkowy dysk z szuflady i jestem na moim głównym ssd na którym jest zainstalowany windows, proces ten nic nie zabiera. Próbowałem już przeinstalować system od 0 ale bez skutku. Jest ktoś w stanie mi pomóc z tym problemem ? Moge podesłać WPT komuś kto potrafi to rozczytać ( ja nie ogarniam tego ) Laptop Samsung np350v5c-s0dpl i7 3630qm8gm ramIntel Hd graphics 4000Amd Radeon 7600M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niconpl Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dobra, jak ktoś będzie miał podobne problemy po zamianie napędu na kieszeń z dyskiem.. to niech pamiętam o przełączeniu zworki w kieszeni o ile sie tam znajduje. U mnie rozwiązało problem. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...