bpmess Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, Przymierzam sie do wymiany mojego budzetowego 21-calowego monitora na cos lepszego. Kompletnie nie jestem w temacie co za ta kase mozna obecnie dostac. Jedyne z zalozonego kryterium to wielkosc monitora - minimum 27 cali. Na komputerze pracuje oraz w wolnej chwili zdarzy mi sie pograc w jakies fps :) Komputer napedza i5 4690k + gtx970. Czy macie jakies inne, ciekawe propozycje, cz pozostaje mi sie opierac na monitorach z polecanych zestawow? Pzdr i dzieki za odp. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez bpmess Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tu masz bardzo fajny i zgrabny monitor za 1200 http://www.morele.net/monitor-asus-mx279h-538793/ Matryca AH-IPS, czas rekacji 5ms, nie smuży, ładne odwzorowanie kolorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...