Fifeq Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Hej! Piszę tu aby szybko uzyskać pomoc i obiecuję, aby więcej nie zawracać wam głowy. wiem jakie stali bywalcy mogą mieć podejście do noobów, dlatego postaram się was nie drażnić :) Potrzebuję obudowy, przedział 200-300zł. Byle by był filtr przeciwkurzowy, na wyciszenie nie liczę nawet bo to musiałbym iść w droższe gabaryty, a mnie tam hałas wcale nie przeszkadza. :) Ah, byłbym zapomniał. Obudowa do zestawu na kwiecień 2016 za 3500zł. (z całego zestawu nie biorę tylko karty ssd, ale to chyba bez znaczenia :) ) Link do zestawu: http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_kwiecien_2016?page=0,14 Dla leniwych zdjęcie koszyka z morele w spoilerze :) Patrzyłem na niektóre obudowy proponowane przez ekipe purepc, ale martwię się, czy do takiego Zalmana Z9 wejdzie mi cooler cpu, bo zostaje 3mm zapasu :P. Wolałbym nie walnąć gafy żeby niczego nie zwracać, więc zwracam się do Was o pomoc. Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzą mi w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 skoro zostaje 3mm to chyba zapas jest w koszyku nie ma chłodzenia na proc? wiec jaki to model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...