elminsterr Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Witam, Chcę tutaj zakupić nowy system Windows 10: http://www.komputronik.pl/product/277158/Elektronika/Oprogramowanie/Microsoft_Windows_Home_10_32_64_bit_BOX_USB_PL.html?utm_source=Ceneo&utm_medium=link&utm_campaign=Promo Mam w związku z tym pytanie: w opisie jest licencja wieczysta. Właśnie składam nowego kompa, jak zainstaluję na nim tego Windowsa to zwiąże się on z moją płytą główną? To znaczy, będę mógł korzystać z mojego systemu dopóki będzie działać ta płyta główna albo jej nie wymienię?Czy w przypadku zakupu nowej płyty głównej tracę licencję, ponieważ jednostka zostanie uznana przez Microsoft za nowy komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Jak system jest w wersji BOX to nie jest przypisany do płyty ani niczego innego , możesz go potem używać na nowym kompie . Co innego jak by to była wersja OEM . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...