boro Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Tak jaw w opisie :D A mianowicie chodzi mi o ten test http://www.pl.tomshardware.com/howto/20030...0131/index.html Na mój gust to już jest coś. Mi się to bardzo podoba i jestem na TAK !!! A co wy o tym sądzicie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Z deka ciano w srodku.. ale o to chodzi! ;) Niezłe.. ps. http://twojepc.pl/artykuly.php?id=msi_mega_pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ja tez jestem na tak tylko niech to cacko troche wycisza ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 I ja jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Widze raczej że nikogo nie interesuje Mini PC :( nikt na ten temat się nie wypowiada. Ciekawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ach jak to nie wypowiada? ;) Mała obudowa - małe mozliwosci modingu jak i podkrecania :) Pewnie dlatego nie interesuje ludzi tak bardzo taki wynalazem ;) Gdybym mogł by przykleic(temat ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ach jak to nie wypowiada? ;) Mała obudowa - małe mozliwosci modingu jak i podkrecania :) Pewnie dlatego nie interesuje ludzi tak bardzo taki wynalazem ;) Gdybym mogł by przykleic(temat ) :) Hyym, zależy z kturej strony by się patrzyło. Jak napisałeś że małą obudowa - małe możliwości modingu i podkręcania. Ale wtedy wyzwanie jest większe, większa satysfakcja, że się coś udało. Ale to jest wkońcu moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Mi bardziej do gustu przypadł ten komputerek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Absurd... Nienawidzę takich kompów, bo zapakują ci raz sprzęt do środka, a potem i tak musisz go wywalać do innej budy jak chcesz sobie go rozbudować. Jedyne zastosowanie jakie widzę dla "tego" to komp biurowy - i tak przez 5 lat nie będzie nic lepszego potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...