Turok8 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Witam serdecznie, Obecnie biorę pod uwagę zakup Nexusa 6 ewentualnie Moto X Style. Liczy się dla mnie czysty Android, szybkość działania i nie boję się sporych wyświetlaczy. Co jeszcze moglibyście mi polecić? PS. Zastanawiam się nad ratami przez internet w RTV EURO AGD, jest szansa na to hucznie rozreklamowane 0% czy lepiej pogadać z doradcą "na twarz"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 o tych 0% to mozesz zapomniec. Wcisną ci nieobowiazkowe ubezpieczenie, a jak odmówisz ubezpieczenia to pewnie bedzie brak zdolnosci kredytowej ;) Co do smartfona to ze swojej strony polecam Xiaomi. W tym budżecie celuj w Mi5. Ja mam Mi4c od paru miesiecy i jestem zachwycony. Nie jest to wprawdzie czysty android ale nakladka jest przyjemna dla oka i nie zacina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Czysty android? Zapomnij. No chyba że One Plus Two 64GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhkoe Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 OnePlusTwo odradzam... Soft do .... Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Jak OTT ma czystego robocika to soft powinien być OK - w końcu tym zarządza Google a nie producent danego fona . Chyba że koledze wyżej chodzi o co innego albo OTT ma jakąś nakłądkę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Czystego ma tylko linia nexus. Co w kilku przypadkach kuleje ( art na głównym, miła lektura na poranek [; ) IMHO brać coś co się podoba a później niestety root i grzebanie z pomocą xda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Jak OTT ma czystego robocika to soft powinien być OK - w końcu tym zarządza Google a nie producent danego fona . Chyba że koledze wyżej chodzi o co innego albo OTT ma jakąś nakłądkę . Czystego ma tylko linia nexus. Co w kilku przypadkach kuleje ( art na głównym, miła lektura na poranek [; ) IMHO brać coś co się podoba a później niestety root i grzebanie z pomocą xda. Czystego androida AOSP nie ma żaden z tych telefonów, chyba że jako "custom rom" z xda. Artykuł na głównej jest z [gluteus maximus] wyjęty podobnie jak wszystkie artykuły tego autora. Nexus ma soft od Googla i faktycznie jest zarządzany przez googla, oneplus ma Oxygen OS który jest modyfikacja od oneplus i google nie ma nic tu do gadania z aktualizacjami. Prawda niestety jest taka że oneplustwo kusi ceną i mimo bebechów takich jak nexus 6p to działa od niego wolniej, wystarczy włączyć jakiekolwiek porównanie na yt czy poczytać opinie. Jak ktoś decyduje sie na oneplus to trzeba zaprzyjaźnić się z xda. Szkoda że ważny jest dla ciebie w miarę czysty android, bo jeśli nie boisz się dużego rozmiaru to warto zainteresować się LG V10. Przejdź się do pierwszego lepszego mediamarktu, leżą na wystawie. Niecałe 2 lata temu producenci z googlem wypuszczali na rynek amerykański telefony "Google Play Edition" i w ten sposób powstały np. htc m8 google play edition, samsung s4 google play edition, sony Z ultra google play edition itd. które miały soft i aktualizacje od google, szkoda że ten projekt zaniechano. Edytowane 9 Maja 2016 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...