Arhkoe Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Witam, co da mi dołożenie 8GB RAMu do laptopa? Obecnie mam 6GB 4gb i 2gb, a chciałbym 8+4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 zależy do czego uzywasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhkoe Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Używam głównie do internetu, czasem zagram w jakąś grę, okazjonalnie montaż wideo i obróbka zdjęć Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 czyli wychodzi że sensu brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 lepiej wsadzić ssd jeśli jeszcze nie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhkoe Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 A w ets2 nie będzie różnicy? Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 6GB to dużo , szczególnie do gier . Do ETS2 spokojnie wystarczy , w tej grze bardziej liczy się CPU i karta . Generalnie masz dość słabego lapka - A6 6410 + integra , niestety ale APU od AMD wydajnością nie grzeszą . Jak ci gra przycina to zmniejsz poziom detali . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhkoe Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) W nim jest A8 4x2,0Ghz Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Maja 2016 przez Arhkoe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhkoe Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Więc 12GB usprawni pracę? Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Na 5 minut. Placebo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Nie minut a sekund . ETS 2 będzie mu działał tak samo jak działa - to nie ram jest problemem . Ten lapek ma badziewne APU - CPU+GPU w jednym ( w sumie obecne procki Intela to także APU ) - wydajność zarówno samego CPU jak i grafiki jest bardzo niska , z tego co wiem iGPU w tym A8 jest słabsze niż intelowskie HD4600 . Jak chcesz mieć płynną grę w ETS2 czy innych tytułach to zmień lapka , tylko wcześniej spytaj się na forum abyś znowu nie kupił badziewia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...