Caishen Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Witam.Mam możliwość zakupu używanej jednostki za 2500 zł.Jest zbudowana z takich części:Części mają 3-4 lata i są już bez gwarancji.Wiem, że chłodzenie nie jest warte swojej ceny, dlatego już zbiłem cenę do 2500 zł.Myślicie, że warto pchać się w taką używkę? Możliwe, że cenę mógłbym jeszcze obniżyć. Od ilu warto kupić tą jednostkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 chyba lepiej sobi juz nówkę złozyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 nie ma sensu, już chyba lepiej byłoby pokupować oddzielne części jak na moje płytę główną kupiłbym nową lub na gwarancji (bo najtrudniej tę część wymienić i dobrze sprawdzić) procka, ram możesz spokojnie kupić używkę, bo to albo działa, albo nie, z grafiką gorzej bo zdarzają się piekarniki czy inne cuda, dużo teraz naciągaczy, no i płacić dla bezpieczeństwa kartą ( razie coś, chargeback) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...