Buzzy Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Mam plyte MSI KT4V i maxymalne FSB jakiemoge ustawic to 173 Czy ktos na podobnej plycie dał wiecej [zastanawiam sie czy gdyby zmienic chlodzenie chiposetu plyty glownej to dauo by sie wiecej] Nie piszcie mi ze kazdy sprzet jest inny chodzi mi o konkretna odpowiedz. Czy ktos jush probowal zmieniac chlodzenie chipsetu i jakie mu to dalo efekty? Czy ktos na podobnej plycie dał wiecej? Czy gdyby zmienic chlodzenie chiposetu plyty glownej to dauo by sie wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 heh, Jezeli w BIOSie to jest max ktore mozna ustawic to jakim cucdem chcesz wiecej :?: Jedyne co moze dac wiekrze mozliwosci to Updaet Biosu chociaz i w to watpie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 w biosie tej płyty max fsb to 280 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 siema Ja spokojnie kiedys jechałem na 185 Mhz dalej sie nie bawiłem, jak ci komp nie wstaje to może pamięci nie wytrzymuja Zapodaj inne i wtedy zobacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ja mam jakies NO NAME ale ostatnio wsadzilem KINGSTON'y od kolegi i dalej to byl max wiecej sie wiesza to tez nie wina proca bo na 1600+ i na 1700+ taq samo sie dzieje co najlepsze to samo FSB moge ustawic na 174nawet ale mnoznik w tym momencie tylko na 11.5 kiedy daje mnoznik 12 to sie komp wiesza i FSB musze dac na 173 wtedy chodzi stabilnie w momencie gdy dam 12.5 to FSB musz zminiejszyc do 170 zeby uzyskac stabilnosc Czy to moze byc wina ego ze Chipst sie przegrzewa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A JAKĄ MASZ TEMP BO U MNIE SYSTEMU KOŁO 30 STOPNI, A MOŻE TIMINGI PAMIECI ZA OSTRE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Tam,ingow nie ruszalem ale zmienilem opcja pod nimi co daleo wiekszerezultaty niz timingi anawiasem mowiacmamy takiego samego sprzetatezmam palita 1700+ i MSI KT4V :D a temp mam 33stopnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 dokładnie ciekiawi mnie jak wyciągnołeś te 270/570 na tej karcie przy jakim chłodzeniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Takie taktowanie uzywam tylko do testow przy normalnym chlodzeniu karty na karte jest skierowany nawiew z wentylatorka samochodowego [tylko przy testach] natomiast pamieci ustawiam na 580 a na codzen chodzi na ustawieniach 250/550pamicie na karcie mam 3.6ns a nie taq jaq wiekszosc GAINWAD'ow ma 3.8 albo 4ns widocznie dlatego jaq taq bardzopodatna na krecenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 TO MUSISZ MIEC CHYBA NAJLEPSZEGO PALITA JAKI POWSTAŁ BO W ZYCIU JESZCZE NIE WIDZIAŁEM, ŻEBY SIĘ TAK KRĘCIŁ 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Za niedlugo jaq kuzyn wroci z wakacji to wezme cyfroke i porobie zdjecia karty jej pamieci i podesla wam tutaj a za niedlugo kce kupic Zalmana na chipset i mam pytanie czy to daje wieksze mozliwosci o/c czy lepiej zalozyc jakis Cooler z procka na karte czy ktos ma moze na karcie Zalmana ?to takie co sie z dwochstron karty zaklada nie pamietam nazwya nie kce m sie szukac i karta wyglada jaq sandwich =D ma ktos moze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...