Sunbeach Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Witam! Chciałbym wymienić mojego Asusa MX279H na Asusa ROG Swift PG279Q lub Acera XB271HU? Pytanko dla tego kto się zna który lepszy mimo tego że mają praktycznie wszystko to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunbeach Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Pomorze ktoś bo myślałem już dzisiaj o zakupie..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Poczytaj opinie. To są stosunkowo nowe monitory. Mają więc problemy natury technicznej często. Czyli nierównomierne podświetlenie, bad pixele. Ale myślę że ufałbym bardziej ASUS'owi, ale teraz to i tak każdemu się może zdarzyć taki bubel. Popraw tego byka w ostatnim poście bo aŻ razi. Edytowane 10 Maja 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepie Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Ja też bym się skłaniał raczej ku Asusowi, po recenzjach wygląda obiecująćo: http://www.tomshardware.com/reviews/asus-pg279q-rog-swift-27-inch-165hz-monitor,4428-8.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...