dan_kru12 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Od kilku dni nie mogę włączyć laptopa ,ponieważ wyskakuje mi napis : Windows został źle zaladowany ... Nie wiem co z tym zrobić ... Próby ponownego uruchomienia ,kończą się wyskoczeniem możliwości naprawy ( które nie działają ...) Jak to naprawić ? Czy konieczny jest reset? Nie chciałbym stracić danych ( których przez moja głupotę nie zagrałem na przenośny nośnik ) co z tym zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) W tryb awaryjny możesz wejść? Klik! Bez podania jakichkolwiek szczegółów możemy sobie zgadywać co się stało ;) Dane odzyskać to nie problem. Edytowane 15 Maja 2016 przez Bonusso3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan_kru12 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 A na 8.1 działa ten sposób ? Dalej nie działa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Tryb awaryjny masz w każdym Windowsie . Gorzej z dostępem do niego - jak ci system padł to ciężko będzie włączyć TA , domyślnie klawisze F2 i F8 ( F8 odpowiada za dostęp do zaawansowanych opcji rozruchu , w tym trybu awaryjnego ) są niekatywne w Win 8/8.1 Możesz spróbować wcisnąć F8 podczas startu ale jak wcześniej ich nie aktywowałeś to nic z tego nie będzie . Jak masz płytę z systemem to możesz spróbować dostać się do TA za pomocą środowiska odzyskiwania systemu Windows . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Serio? Proszę Klik! Nie podałeś kompletnie żadnej informacji po której można by zidentyfikować problem i jeszcze pytasz jak wejść w tryb awaryjny. Ehh Najprościej dla Ciebie to pobrać ISO ze stronki MS, zrobić bootowlny pendrive i z niego odpalić tryb awaryjny czy nawet spróbować automatycznej naprawy. EDIT: Tutaj masz linki Edytowane 15 Maja 2016 przez Bonusso3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...