pyotrec Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Co to jest Hyper Thearning, na czym polega, i jako go sie włącza ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotrec Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Słyszałem, że system podobno widzi dwa procesory, i jest on dostępny dla proc. pozyzej 2,7 ghm Penttium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Hmm jesli masz HT to on chyba chodzi calodobowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 HT - technologia wileowatkowiści Dostepny w PIV pow. 2,7 ghz system faktycznie widzi wtedy dwa procesory ( drugi ma jakies 75 % mocy pierwszego ) nie da sie tego właczyc ani wyłaczyc , bo jest to na stałe właczone w PIV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>sz -wyłanczasz w biosie jesli płyta obsługuje ht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 www.google.pl www.twojepc.pl A nie zaśmiecać forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Co to jest Hyper Thearning, na czym polega, i jako go sie włącza ? 8)Tak przy okazji - to sie nazywa Hyper-Threading :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Nie prawda ze od 2.7 Ghz 8) ja mam p4 2.4 Ghz z ht :) i sie swietnie sprawuje :D Menedżer sprzetu pokazuje 2 procesory :) o ht byl artykół w CHIP polecam ciekawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 HT - technologia wileowatkowiści Dostepny w PIV pow. 2,7 ghz system faktycznie widzi wtedy dwa procesory ( drugi ma jakies 75 % mocy pierwszego ) nie da sie tego właczyc ani wyłaczyc , bo jest to na stałe właczone w PIV 1. Sa lub beda procki z HT (zakres (chyba) od 2.4GHz) - te na FSB800 maja HT. 2. Opcja HT jest do ustawienia w BIOSie i plyta musi ta technologie obslugiwac. PS. M@ker, a co z prawami autorkimi do mojego loga? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Nie wiem jaką masz płytę główną. U mnie HT włącza i wyłącza się w Biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...