kloper Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Co jest. Mam na koncie 9 zl i nie moge nigdzie zadzwonic bo jak wybieram numer to mi gada ze aktualny stan konta 9 zl i zeby kupic karte jak sie skonczy. Polonczenia mozna wykonywac do 21 lipca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokół Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 a w jakiej sięci masz fona??? bo ja mam w plusie i w moim przypadku 20 zł wyświetlało a konto zostało zablokowane pomimo że czas ważności się nie skończył. Poprostu liczba wyświtlana nie zgadzała sie z aktualnym stanem konta gdyż były wykonywane czeste i krótkie połączenia i na telefonie nie zdążyło się zaktualizować konto :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokół Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 i zapomniałem o najważniejszym :) Wynika z tego że masz nul na koncie. zero czyli ::):):):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 nie zdziwie się że masz telefon w tak taku, tam takie akcje są, musisz uzupełnić konto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 nie no co ty, u mnie w tak taku jest tak ze jak masz na koncie <10 zl to bedzie ci mowic ile masz na koncie itp. itd. i potem czekasz chwile i sie laczysz z wybranym numerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 a no fakt, niezauwazylem, dzieki bo myslalem ze mam jakis blond :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ja nie wiem co oni w tym taktaku teraz sciemniaja; przyszedl mi pare dni temu sms z numeru 6616 w ktorym bylo napisane, ze jesli do ktoregos tam dnia lipca doladuje 2 razy konto karta za 49PLN to oni gratis dorzuca 15PLN; nic nie doladowywalem a pare dni pozniej przyszedl sms o mniej wiecej takiej tresci: DZIEKUJEMY ZA DOLADOWANIE, INFORMUJEMY ZE JESLI DOLADUJESZ KONTO ZA KWOTE 49PLN TO W CIAGU 7 DNI OTRZYMASZ DODATKOWO 15PLN - jakies sciemy wala bo gdybym doladowal to pewnie by chcieli zebym to zrobil jeszcze raz (tak jak to napisali w pierwszym smsie); ERA ZLODZIEJE; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...