THORGAL Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 no wlasnie ma ktos juz jakies plany bo ja mysle ze bede mial Proc 10 Ghz, 5 GB RAM, Grafika Radeon 20 000 z 2 GB RAM na pokladzie, HDD 200 GB ale nano ( tylko czy wtedy RAM odzielnie bedzie mi potrzebny ? ), Nagrywarke DVD o pojemnosci plytek 20 GB, LCD 19"...tak, to by mi sie dzis przydalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 no wlasnie ma ktos juz jakies plany bo ja mysle ze bede mial [snip]LCD 19"...tak, to by mi sie dzis przydalo :) OMG tylko 19'? :P Za 5 lat mowisz?.. Nawet nie proboje zgadywac, bo to nie ma sensu, a zabawa w przebijanie sie kto co mocniejszego wymysli mnie nie bawi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Wogóle nie kupie sprzętu za pięć Lat :P Bo ftedy to każdemu bedzie przysługiwał komputer za free :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 no wlasnie ma ktos juz jakies plany bo ja mysle ze bede mial Proc 10 Ghz, 5 GB RAM, Grafika Radeon 20 000 z 2 GB RAM na pokladzie, HDD 200 GB ale nano ( tylko czy wtedy RAM odzielnie bedzie mi potrzebny ? ), Nagrywarke DVD o pojemnosci plytek 20 GB, LCD 19"...tak, to by mi sie dzis przydalo :) Wróżyłeś z fusów od herbaty czy od kawy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ja to bys sobie chętnie auto kupił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A ja nie będę kupował, bo i nie będzie po co - gry robią coraz gorsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 a ja nie wiem co kupie, może komputery będą już razem z telefonami, przenośne dla każdego dostępne, a może nie będzie mnie stać wogóle na komputer, poco się nad tym zastanawiać, zobaczymy co czas przyniesie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 AMD (no name) 32000+, 10 GB Ram, Dysk 400 GB pod SATA 300 ( 10000 rpm i jeden tależ). Płyta głowna od Asusa na VIA jakaś GOLD albo Deluxe. Nagrywara hologramowa ( w 2005 mają już być, na jednym krazku bedzie można nagrac do 1 TB) Zasilacz 600W i garafa od asusa jakis FX najnowszy :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ja tam sie nie zastanawiam co bede kupowal na 5 lat, pozyjemy zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 nie wiem bo jeszcze go nie ma :o moze epox ep-666rda+ na n-force 666 ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 thorgal>> jak ktoś to przeczyta za 5 lat to sie nieźle uśmieje ;) przypomnij sobie co miałeś na biurku 5 lat temu i zastanów sie co byś powiedział czubowi którby Ci powiedział ze za 5 lat bedzieśz miał coś takiego jak mamy teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 thorgal>> jak ktos´ to przeczyta za 5 lat to sie niez´le us´mieje ;) przypomnij sobie co mia?es´ na biurku 5 lat temu i zastanów sie co bys´ powiedzia? czubowi którby Ci powiedzia? ze za 5 lat bedzies´z mia? cos´ takiego jak mamy teraz ;) i o to chodzi :) a z drugiej strony temat wyglada tak ze jestem ciekaw na jakie technologie stawiacie ze sie juz pojawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Intel Pentium 5 taktowany zegarem 10,2GHz ma jsie pojawić w 2007 roku, wiec za 4-5 lat będzie na pewno. A będzie na szynie 1200MHz QPB :D :D :D :D Czyli proca bym tego właśnie obstawiał, RAM no cóż jak to mówił Bill G. "640kb ramu powinny w zupełności wystarczyc" - i jak jest teraz?? :lol: myślę, że takie 2,5GB było by spox. Grafike trudno przewidzieć, w zasadzie sie nie da :) bo to poremiere przesuwają, a to sie coś sepsuło, a to za wcześnie sie pojawi. Ogólnie takie gdybanie jest bez sensu, ale jajca niezłe odchodza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 jaki <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy topic , a co bedzie za 5 lat ? ja planuje <span style="color:red;">[ciach!]</span>c w kosmos lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ale powalony topic:P wrózka ci powiedziala haha czy w snie zobaczyles :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 AMD athlon 1700+(byc mzoe od razu 2000+) płyte jakas wyasiona na kt333, 512MB ramu.. wiem ze t sa marzenia ;) A tak pnaprawde to dokupic 128ramu do mojego kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 hmmmm topic imo bez przyszlosci :) co za zabawa w wymyslaniu kolejnych THz, TB... wygrzebcie stare CHIPy czy inne gazety i poczytajcie sobie o tamtejszych dream-machin'ach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 jezeli temat tego typu nie jest poruszany zbytczesto to wcale nie musi byc beznadziejny ot odrobina fantazji i mozemy miec calkiem interesujace wizje za 5 lat hmm : wyswietlacz polimerowy ktory bedzie mozna zwijac w rulon procesory calkowicie CU chlodzenie FC za nieielka doplata dyski twarde - zepelnie nowe technologie napedy zupelnie nowe technologie - krazki po kilkadziesiat giga dostepne powszechnie za niewielka cene karty dziwkowe i zestawy glosnikow - kompeltny real ehh marzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 hmm a moze jakas nowa technologia a nie x86 ? :) pomijajac procesory reszta jest tylko przyspieszana, rzadko wychodzi cos innowacyjnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 NAst generacja procesorów ma byc wytwarzana nei z krzemu lecz węgla chyba. W chipe cos o tym pisali chyba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 i do tego maja byc okragle :) serio :D wiecej mozliwych polaczen, no i oczywiscie szybsze :) hmm ciekawe kiedy komputery pozbeda sie wszystkich mechanicznych czesci :) nie trzeba by wyciszac i trudniej popsuc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Nast generacja procków to bedzie znacznie przekraczac dotychczasowe osiagniecia krzemwych :? Nie wiem czy nei zostanie taka przerwa technologiczna miedzy koncowymi osiagnieciami krzemowych procków a tych juz (chyba na weglu.. :) ) nast generacji :> A to ze maja byc okragłe to pierwsze (chyba) słysze :> I dobrze.. takei dla odmiany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 e tam... IMHO wtedy beda juz komputery kwantowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Czyli mozna powiedziec ze piece beda na wegiel chodzily :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 No jak by proce były z węgla to na śląsku mięlibyśmy "dolinę węglową" 8), i może polacy robili by proce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Mam nadzieje ze nikt nie bedzie mi miał za złe że pobawiłem sie w archeologa - pomysły powiem wam że były dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) .... szkoda tylko ze te okragle procki sie nie sprawdzily :lol2: Ale w sumie to z ramem i dyskiem panowie dobrze strzelali, z grafa z 2gb pamieci moze miec, tez good shot;) Edytowane 16 Maja 2009 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 thorgal>> jak ktoś to przeczyta za 5 lat to sie nieźle uśmieje ;)I się uśmiali. ;) Niektóre pomysły naprawdę z kosmosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 kto wie co bedzie za te 5 lat :) technologia idzie szybko do przodu ale plan na dzis to by bylo: potężne kino domowe z mega wypasionym TV + jakaś najnowsza konsola....chyba że konsole nic ciekawego za te 5 lat nie pokażą to jakaś jednostka PC :) a jak mnie będzie za te 5 lat stać to ten sprzęt postawie w pokoju "only gameing" :D czy jak to sie pisze - czyli wyciszone sciany, odpowiednie zaciemnienie itp itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 kto wie co bedzie za te 5 lat :) technologia idzie szybko do przodu ale plan na dzis to by bylo: potężne kino domowe z mega wypasionym TV + jakaś najnowsza konsola....chyba że konsole nic ciekawego za te 5 lat nie pokażą to jakaś jednostka PC :) a jak mnie będzie za te 5 lat stać to ten sprzęt postawie w pokoju "only gameing" :D czy jak to sie pisze - czyli wyciszone sciany, odpowiednie zaciemnienie itp itp ;) Hint: PATRZ NA DATE. 19" LCD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...