wielki Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Poradziłem sobie i teraz Chieftec 360 daje rade :) Nie wziąłem pod uwagę że po zmianie grafiki na radka 9700Pro moze być problem z napieciem na procku. Podniosłem napiecie na procku o 0,05V i jak ręką odjął, przerzuciłem też SB Live do innego slotu PCI - bliżej grafiki i teraz wszystko śmiga jak należy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 sorry ze tak pozno, ale czasami cos gdzies napisze i zupelnie zapominam, o to jeden z linkow troche stary... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 sorry ze tak pozno, ale czasami cos gdzies napisze i zupelnie zapominam, o to jeden z linkow troche stary... cos chyba nie ten link - bo tam nikt nie jedzie po chieftecu a po tym kawalku "... but it's a 350W one, two clear fans (not manually adjustable)..." zgaduje ze gostek ma super hiper mega szmelc Q-TEC :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Przecież nie od dziś wiadomo, że R9700Pro bardzo silnie korzysta z linii 5V. Tyle razy już o tym wspominano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...