SMD6_9mAV Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wersja 64bit ma coś nie tak z kodem najlepiej działa wersja 32bit sam nie wiem nadal czemu tak to działa ale sprawdziłem kilka razy i niestety tak już jest. SMDHoMIeS™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie napisze to jeszcze raz: Zrobcie porzadek z komentarzami. To co sie dzieje to jest najazd jakies uposledzonej dzieciarni. Pod premiera RX480 10% jak nie wiecej to ublizanie sobie, nic nie wnoszace komentarze typu "he he he" lub "gdzie jest RUUJ?, "gdzie mistereco?!" itd. itp. Rozumiem, ze zalezy wam na odwiedzinach itd, ale moze rozwazycie przynajmniej blokade komentowania dla takich mentalnie uposledzonych ludzi? Swietnie, ze wasz portal sie rozwinal i daje wam wieksze mozliwosci, dzieki rozpoznawalnej marce, ale naprawde w komentarzach pod artykulami dzieje sie coraz gorzej. Poruszalem ten temat juz kilka razy tutaj, kilka osob sie zgodzilo, ale redakcja nawet nie zabrala glosu, oprocz tekstu "mozesz zglosic". Przy okazji, daloby rade wprowadzic oznaczenie czy dany post otrzymal od nas lapke w gore/dol z mozliwoscia klikniecia tej lapki ponownie w celu usuniecia glosu? Czasami przez omylke kliknie sie lapka i nie ma mozliwosci usuniecia jej ;) ) Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 Emm, przynajmniej u mnie to chyba działa. Przynajmniej kiedyś działało, można nawet zmienić głos! :D Wysłane z mojego LG g3 za pomocą tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 Mozesz z lapki w gore dac lapke w dol, ale nie skasowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Podkreślony napis - tak ma być? Znaczy - wchodzę na główną forum i napis jest prawidłowy. Wchodzę w dział, w temat i już jest czcionka skopana. Wracam do głównej forum i czcionka jest skopana. Ponowne załadowanie strony pomaga, ale do czasu wejśia w jakis temat. Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Bogvel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Podkreślony napis - tak ma być? Znaczy - wchodzę na główną forum i napis jest prawidłowy. Wchodzę w dział, w temat i już jest czcionka skopana. Wracam do głównej forum i czcionka jest skopana. Ponowne załadowanie strony pomaga, ale do czasu wejśia w jakis temat. No i tyle rewelacji. Firefox 48.0.4 robi bugi. Zgłoszone do Mozilli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...