Tornister Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Który system będzie lepiej się sprawował? Czy w 10 są spadki fpsów w grach? Który działa płynniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 od dychy nie ma odwrotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Prędzej czy później będziesz musiał wziąźć 10. Zależy też od tego co robisz. Jedyną barierą przed 10 jest granie w starsze gry, kiepsko chodzą na 10. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornister Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Prędzej czy później będziesz musiał wziąźć 10. Zależy też od tego co robisz. Jedyną barierą przed 10 jest granie w starsze gry, kiepsko chodzą na 10. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Z grami jak np. gta5, wiedzmin 3 nie będzie problemów z płynnością? Czytałem, że spadają co jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Nie będzie. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...