Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Siema.... mam pytanko.. jak zabezpieczyc w winXP Home, zeby klikniecie prawym klawiszem na pulpit na wlasciwosci nie wyswietlalo Wlasciwosci Ekran :?: i jak jeszcze usunac Moj komputer z pulpitu zeby go nie bylo widac :?: dodam ze nie chodzi mi o prawy klawisz myszy/wlasciwosci/pulpit/dostosuj pulpit... moze ktos wie :?: THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Co do tego drugiego to poprostu prawym na ikonę i usuń 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 no wlasnie nie ..... wystarczy prawy klawisz myszy/wlasciwosci/pulpit/dostosuj pulpit i juz jest... a ja chce zeby sie wogule nie wyswietlalo.... w szkole na win 98 wyskakuje mi takie komunikat... Administrator zabronil dostep, albo cos podobnego... a ja chce takie samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 to nie wiem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 oooo i jeszcze nastepne pytanko... dlaczego nie dziala mi UCZYN TEN FOLDER FOLDEREM PRYWATNYM.... obok niego jest okienko ktore powinno sie zaznaczyc... a w tym problem ze nie chce sie zaznaczyc.... moze ktos wie dlaczego i jak zrobic zeby sie dalo ?? THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 To trza pozmieniać coś w rejestrze, jest do tego też taki programik, tylko nazwy zapomniałem. Możesz sprawdzić też pooleditem, bo go jeszcze nie używałem,a może ma taką funkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zdaje mi sie ze w Windows Configuratorze to sie robi, u mnie w szkole jest tak samo :lol: raczej napewno w windows configuratorze bo jak zaczalem grzebac w program files to byl WIndows COnfigurator 98 i odinstalowalem go (prosil o haslo przy odinstalowaniu i podalem za pierwszym razem "szkola" i zgadlem) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 poprosze o jakies linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 To trza pozmieniać coś w rejestrze, jest do tego też taki programik, tylko nazwy zapomniałem. Możesz sprawdzić też pooleditem, bo go jeszcze nie używałem,a może ma taką funkcje.Dokładnie jest taki mały programik o nazwie "poledit" i z tego co sie orientuje to był od do sciągnięcia z witryny microsoftu (przynajmniej kiedyś). Nim możesz takie rzeczy robić (nie wim nic o folderach prywatnych bo takie opcje sa w zasazie w windowsie XP dgy masz NTFS.) Problem może być w momencie kiedy będzeisz chciał te żeczy usunać. To też do tego program "Registry Polices Cleaner " ale nie wiem czy dobre napisałem :). Poza tym wiesz, miłej zabawy w administratora... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Poledit.exe wyszukiwarka microsoftu znajduje..... ale z zadnego linku nie da sie go sciagnac.... nadal prosze o linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ftp://ftp.iis.pwsz.elblag.pl:21/pub/windo...128/poledit.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ok...... wszystko fajnie... tyle tylko ze przy uruchamianiu tego programu wyskakuje mi komunikat nie mozna odnalezc pliku COMMON.ADM :( ale i tak THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Poszukaj coś na stronach microsoftu o rejestrze bo z poziomu rejestru to można zrobić Marq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 oooo i jeszcze nastepne pytanko... dlaczego nie dziala mi UCZYN TEN FOLDER FOLDEREM PRYWATNYM.... obok niego jest okienko ktore powinno sie zaznaczyc... a w tym problem ze nie chce sie zaznaczyc.... moze ktos wie dlaczego i jak zrobic zeby sie dalo ?? THX :) a masz zainstalowany win xp na partycji NTFS?, bo chyba tylko ten system plików udostepnia te opcje zabespieczen plikow i folderow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Nie... na fat32.... a pozatym musze dzisiaj zrobic format bo win xp cos mi sie wali :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...