wiktorpawian Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Witam dzisaj doszly do mnie nowe czesci tj i5 6600k z170l 8 GB ram g skill G.Skill Ripjaws V DDR4 3000MHz , gdy ustawiam xpm komputer nie wstaje co mam zmienic w biosie zeby wszystko dzialalo? Dodam ze teraz ram dziala na 2133 MHz. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Zacznij od aktualizacji biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorpawian Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 W jaki łatwy i bezpieczny sposób wykonać aktualizację biosu na tej płycie? Nigdy tego sam nie robiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xvHvI10zQHw 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorpawian Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 Dzięki udało się wszystko działa jak powinno:) Teraz jakbyś mógł podesłać jakiś film czy instrukcje podkrecania cpu bo na tej płycie jest dużo więcej opcji niż w mojej poprzedniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...